Τώρα βλέπετε το forummaster σαν επισκέπτης!συνδεθείτε η εγγραφείτε για περισσότερες λειτουργείες στο forum μας
Τώρα βλέπετε το forummaster σαν επισκέπτης!συνδεθείτε η εγγραφείτε για περισσότερες λειτουργείες στο forum μας
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΦόρουμ  ΕικονοθήκηΕικονοθήκη  ΑναζήτησηΑναζήτηση  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

αξεχαστο γυμνασιο....

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
system administrator
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 100
ποντοι : 5844

αξεχαστο γυμνασιο.... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: αξεχαστο γυμνασιο....   αξεχαστο γυμνασιο.... EmptyΚυρ Ιουν 14, 2009 9:50 pm

δεν μπορω να πω οτι ειχα και την καλυτερη πορεια στο γυμνασιου στην πρωτη γυμνασιου....ηταν καππως αβολα στην αρχη....ειμασταν οι "ψαρουκλες" του σχολειου......γυρω στα χριστουγεννα...ειχαμε καταφερει ....να γινουμε το χειροτερο.....τμημα .....του ΣΧΟΛΕΙΟΥ....ειχα δημιουργησει μια "κλυκα" και καναμε την ταξη τσιρκο.....

εγω ο νικος....ο παναγιωτης..ο σταθης...και ο θανασης.....αυτα τα 5 ονοματα ηταν ο φοβος και ο τρομος τον καθηγητων....

αυτα που καναμε στην ταξη...ειναι πολυ απιστευτα...και τολμηρα.....γυρναγε στον πινακα ο καθηγητης...και του πεταγαμε στυλους.....μολυβια...τετραδια κλπ.......ολα αυτα μεχρι τον απριλιο.....οι καθηγητες...ειχαν βγει ΝΟΚ.....ΟΥΤ....!!!

οι καθηγητες....πιστευαν πως...ολο αυτο ηταν δημιουργεια δικη μου....οντως....εγω το χα αρχισει...και ετσι αποφασισαν να με αλλαξουν ...τμημα.ετσι απο το ΠΕΡΙΒΟΙΤΟ Α'4 παω σε ενα πολυ σπαστικο τμημα με ολα τα φυτα.....για 1 μηνα καθομαι παναγια......περναω κανονικα...την ταξη...και ερχετε η στιγμη.....που ξακιναει η δευτερα γυμνασιου.....προσευχομουν να με αλλαξουν τμημα....η κατασταση με ολα τα φυρα στην ταξη δεν παλευονταν....

και μου ανακινωσαν οτι παω στο Β'1 ολοι οι μαθητες εκει....ηταν του 18 και ανω...κανενας κατω απο 18 τα χειροτερα φυτα....

οι 2 πρωτες βδομαδες ηταν φρικτες απο βαρεμαρα....μετα ομως....ηρθαν απο αλλα σχολεια...3 αγοριια στο Β1 στην ταξη μου....και τοτε αρχισαν ΟΛΑ......

καναμε οτι μπορειτε να φανταστειτε...και κανενας δεν μας ελεγε τιποτα....υπηρχαν πολλες φορες....που οι καθηγητες λεγαν........ΤΕΡΜΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩ ΑΛΛΟ ΦΕΥΓΩΩΩΩ....και εφευγε απο την ταξη......αυτα γινοντουσαν μεχρι τα χριστουγεννα...μας αλλαζουν φιλολογο τοτε...αφου η πρηγουμενη ειπε οτι......η με αλλαζετε....η περνω μεταθεση....

οι καινουργιο ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ηταν αυστηροι @@ ηταν....οι καθηγητες στον κοσμο τους και εμεις στον δικο μας....

εφημεριδα αθλητικη....απλωμενα τα ποδια.....κραυγες....μουσικη.....φαγητο...ολα αυτα μεσα στο μαθημα...

ολοι οι καθηγητες...μας αποκαλουσαν καραγκιοζηδες.......γαιδουρια......χαβρα τον ιουδαιων....εμεις ειχαμε βαλει στοχο....οτι θα περασουμε καλα...και αυτο καναμε.....ημασταν καθε μερα στο γραφειο....ΚΑΝΕΙΣ......δεν μας εδωσε ΠΟΤΕ.....αποβολη.....ερχονται η ωρα τον εξετασεων.........ημασταν το μονο τμημα που ο νομος λεει οτι θα ειναι 2 εφημερευοντες...και σε μας ειχαν ερθει 4...και αυτου δυσκολα τα καταφεραν.....τελικα πηγαν ολα καλα και περασαμε........λογο του τμηματος μας......3 καθηγητες πηραν συνταξη.....

ερχετε η φετινη χρονια......μπορω να πω οτι δεν περασα...καλα γιατι.....τη μερα του αγιασμου.....μας ανακοινωσαν...οτι φευγουν ΟΛΑ τα αγορια απο το τμημα και αφηνουν μονο 2 ηταν μαθητες του 19,5.....

αυτο μου εριξε ολο το ηθικο να συνεχισω...το "εργο" μου......φτανουν χριστουγεννα...και ειχα φριξει......δεν ειχε ουτε μια καλη γκομενα......τιποτα......μεχρι που ερχονται απο αλλα σχολεια στο τμημα μου 2 κοριτσια...και 1 αγορι ......

τα κοριτσια....ειναι ΘΕΕΣ........το αγορι ο μητσος...ειναι κολλητος...μου....

ηταν δυσκολο να καταφερουμε μεσα σε 3 μηνες ν κανουμε πολλα πραγματα.....δλδ μπηκαμε στο σπιτι χωρις να χουμε ριξει τα σωστα θεμελια...και ενας σεισμος...τα καταστρεψε ολα οπως και εγινε......

ξημερωνει.....μια πεμπτη......μπαινουμε για μαθημα.....1τη ωρα....ακομα δεν ειχα πιει καφε τιποτα.......

αρχιζω και μιλαω με μια κοπελα....τα παιρνει αυτος....ο καθηγητης...και αρχιζει και φωναζει.......του λεω να χαλαρωσει...και νευριαζει....και κοπαναει το θρανιο του λεω...οτι εμενα δεν θα μου κοπαναει το θρανιο....σηκωνομαι πανω.....και ειμαστε ετοιμοι να πιαστουμε στα χερια...κοπανει για δευτερη φορα το θρανιο....δεν μιλαω. λεω....καααααααααααααααααααλαααα....και λεει οτι δεν δεχετε απειλες....και μου σηκωνει το χερι και καλα να με βαρεσει........σηκωνω και γω το δικο μου....φοβηθηκε μαλλον...εκανε πισω..και κατεβηκε στο γραφειο...μετα απο ΠΟΛΥ καυγα και φωνες.....μου δωσαν μονοημερη αποβολη.....τα πραγματα απο τοτε ηταν δυσκολα....οι καθηγητες στην μπουκα......εγω με 45 απουσιες...και στις 64 μενω....μεχρι σημερα.......εχω 58 απουσιες....

παρολα αυτα ΣΥΝΕΧΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μεχριιιιιιιιιιι και την τελευταια ωρα μαθηματος...........της σχολικης χρονιας..................

μπορω να πω οτι με μερικους καθηγητες...συγκινηθηκα σημερα....μου γραψαν καρτες.....

και λεγαν........

χρηστο σου ευχομαι...να εισαι υγιειες.....να πετυχεις....τους στοχους σου και οτι αλλο θες στη ζωη σου.......

με πολυ αγαπη ..................... ειρηνη!!!!!!

ενας αλλος ηρθε και μου πε....οτι θα του λειψω...ολα αυτα που εκανα...

ανταλαξαμε δωρα κλπ.......και δυστυχως......ολα αυτα ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ.........εγω φετος....παω στο πικερμι...και φευγω απο χαλανδρι...μαζι αφηνω πισω το σχολειο.....τους πραγματικους φιλους μου....το σπιτι μου...και οτι αλλο εχω εδω................

αξεχαστο........Β1.............για παντα ζωντανο.........
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://forummaster.forumgreek.com
antikeratos
moderator
antikeratos

Αριθμός μηνυμάτων : 25
ποντοι : 5666

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αξεχαστο γυμνασιο....   αξεχαστο γυμνασιο.... EmptyΔευ Ιουν 15, 2009 1:26 am

.............γιατί............γράφεις.....έτσι .. ..;;;;;;.;.;.;.;.;.;.;.;.....
Admin
system administrator
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 100
ποντοι : 5844

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αξεχαστο γυμνασιο....   αξεχαστο γυμνασιο.... EmptyΤετ Ιουν 17, 2009 12:37 am

antikeratos έγραψε:
.............γιατί............γράφεις.....έτσι .. ..;;;;;;.;.;.;.;.;.;.;.;.....

Εσενα απο ολο αυτο αυτο σε εμεινε?ααχχααχχαχααχ
https://forummaster.forumgreek.com
scof
moderator
scof

Αριθμός μηνυμάτων : 9
ποντοι : 5648

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αξεχαστο γυμνασιο....   αξεχαστο γυμνασιο.... EmptyΠεμ Ιουν 25, 2009 2:57 pm

Λογικα με το που τα ειδε ολα αυτα τα σημεια στιξης ζαλιστηκε!
tsirigotis
system administrator

Αριθμός μηνυμάτων : 22
ποντοι : 5673

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: αξεχαστο γυμνασιο....   αξεχαστο γυμνασιο.... EmptyΠαρ Ιουν 26, 2009 8:24 pm

οντως γραφε καλυτερα τα ποστς σου δεν διαβαζονται lol! lol! lol! lol! lol! lol!
http://kythira2.wordpress.com/

αξεχαστο γυμνασιο....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Forum :: Γενική συζήτηση-
Μετάβαση σε: